kalu dak salah lak tu artinyo tujuh dan san dua..jadi biasonyo dimakan antaro jam tujuh pagi sampe jam duo siang...tapi kalu dimakan malem jugo lemak oii..
Oiii alangke lemaknyo buko puaso makan laksan. Aku ni jauh dari tanah air, kalo kangen pempek, kangen laksan, cuma pacak nyingok fotonyo bae..Tapi ngomong-ngomong terimo kase samo Mangcek Nayel, fotonyo ngobati kangen aku samo Palembang
boleh dicoba tuh...
ReplyDeletehttp://nurafifah06.student.ipb.ac.id/
bagi resep bikin laksannya dong?
ReplyDeletepengen belajar masak....
lemaknyo mang, ngences banyu liur jdnyo...
ReplyDeletena inilah makanan kito yang memang mak nyooos....,perlu kito kembangke jangan kito loepo,ini jugo merupakan aset wisata kuliner kito
ReplyDeleteYUMMI!
ReplyDeletekalu dak salah lak tu artinyo tujuh dan san dua..jadi biasonyo dimakan antaro jam tujuh pagi sampe jam duo siang...tapi kalu dimakan malem jugo lemak oii..
ReplyDeleteOiii alangke lemaknyo buko puaso makan laksan. Aku ni jauh dari tanah air, kalo kangen pempek, kangen laksan, cuma pacak nyingok fotonyo bae..Tapi ngomong-ngomong terimo kase samo Mangcek Nayel, fotonyo ngobati kangen aku samo Palembang
ReplyDelete